torsdag 22. juni 2017

Justere hengsler swedoor

Karmhylser bør anvendes ved montering av karmen. Med hjelp av disse hylsene kan karmen spennes og justeres på plass før den endelig skrus fast. Fdv-dokumentasjon for dører produsert av Swedoor.

Vær nøye med at alle hengslene justeres like mye. Her finner du kjøpsguider, målskjema, monteringsveiledninger og annen nytting informasjon. For å tilpasse døren perfekt til karmen kan det være nødvendig å justere på hengslene. Det er en ganske enkel sak å justere døren på .

Hvis jeg justerer hengslene, kan jeg gjerne flytte dørbladet opp og ned . Justering av dörren i höjdled kan utföras med hjälp av. Justering af døren i højden kan udføres ved hjælp af en. Våre innerdører leveres med ”snap-in hengsel fra Fiskars. Hvitt snap-in hengsel som kan justeres i høyden (-til +mm). Standard massivdører fra Swedoor leveres etter følgende spesifikasjoner,.


Samtlige hengsler på døren skal justeres samtidig.

ASSA 20med montert FG-godkjent sylinder, innbrudds- forsterket sluttstykke og stk skjulte hengsler som kan justeres veier. Handle Ytterdør Swedoor Mozart billig, bekvemt og sikkert på nettet. Dørene har ekstra forsterkninger på utsatte steder som hengsler, lås og feste for dørstopp. Ved hjelp av hylsene justeres og festes karmen i nøyaktig posisjon før skruene . En serie av produkter som gir deg et utall av muligheter . Vanligst er utadslående dør, som da har hengsler synlige på utsiden. Standard massivdører fra Swedoor leveres etter følgende spesifikasjoner;.


Formpresset innedør som er malt i NCS-kulør S 0502-Y. Karmskruer brukes for å justere dørens plassering i vater og lodd. Bruk et par ekstra kiler på siden med hengsler.


Først fest med karmskruer på den siden hvor hengslene er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg