fredag 23. juni 2017

Akrobatfly kjeller

Kjeller Sportsflyklubb er en mikroflyklubb tilknyttet Kjeller Flyplass. Den har som formål å samle medlemmer rundt felles aktiviteter og fremme . Styret kaller inn til dugnad på Kjeller onsdag 11/kl 1800.

Det vi skal gjøre er puss av fly, rydding og klargjøring for sessongen. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Oslo flyklubb ble stiftet i 19og flyttet til Kjeller Flyplass når Fornebu ble nedlagt i 1998. Vi har skoletillatelse for utdanning av privatflysertifkat (PPL-A), .

Etter dette bar turen ut til flyplassen der han skulle opp i et akrobatfly. Etter dette skulle han lage vafler og selge disse for å tjene nok penger til bussen. Kjeller (dette er for nye akropiloter) 11.


Februar, sikkerhetsseminar + ekstern foredragsholder (Kjeller) 21-april Treningssamling . Om du vil fly Harvard fra Kjeller (LN- TEX ), kontakt Alf Hansen på 9133355 eller meg på 90054327. Det begynte på Kjeller i 191 bare ni år etter verdens første motoriserte flyging. Kjeller flyplass er en av verdens eldste . Etter eit serviceopphold på Kjeller er Dimonaen tilbake på plassen sin på Bømoen.


Håper den får mange timer i luften i sommer.

Førstemann ble uvitende kidnappet fredag morgen, før turen gikk til Kjeller og akrobatfly. Senere gikk turen over svenskegrensen for å handle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg