mandag 15. juni 2015

Kid interiør gardiner

Vi har Norges største utvalg av gardiner. Ferdigsydde gardiner til soverom, barnerom, kjøkken og stue. BufretVi har Norges største utvalg av gardiner.

Få inspirasjon til soverom, baderom, kjøkken og stue. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Med god grunn er dette en av våre bestselgende gardiner.

Like populær på barnerom og soverom, som i stua. Mykt og deilig materiale med semsket effekt i . Inkludert liftgardiner til soverom, barnerom, kjøkken og stue. Inkludert kjøkkengardiner i mange forskjellige stiler.


Inkludert ulike typer gardinoppheng: hemper, ringer, skinner.

Inkludert ekstra lange gardiner opptil 2cm. Inkludert lystette og lysfiltrerende rullegardiner. Inkludert plisségardiner som er lystette, lyddempende m. Enkelt å tre gardinen rett på stangen og gardinen henger i regelmessige og fine folder.


Nå får du på alle gardiner og pynteputer. Kjøp online hos JYSK og finn gardinløsninger til dine vinduer. Vi har et stort utvalg av gardiner og tilbehør til gode priser. Og Kid Interiør er opptatt av det samme – det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få til.


Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. Besøk vår butikk på Lade Arena i Trondheim. Kid Interiør har stort utvalg av kvalitetsvarer innen gardiner, sengetøy, håndklær og interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg