tirsdag 2. juni 2015

Siviløkonom bi snitt

For å bli student på bachelorstudiene ved BI kreves minimum generell studiekompetanse, og for opptak til siviløkonomstudiet kreves det enkelte spesielle krav i . Det er kun Siviløkonom som har karakterkrav ved BI, snittet i fjor var rundt 5. For opptak til Bachelor i økonomi og ledelse (siviløkonomstudiet) er det i tillegg .

Bachelor- og masterstudiene ved BI har aldri hatt flere søkere. Studentene må ha B i snitt for å komme inn på en mastergrad. Jeg har bestemt meg for at jeg vil bli siviløkonom, av flere grunner.


NHH (i snitt i fjor?), og derfor har jeg lyst til å prøve meg på BI.

Studerer du økad kreves det et snitt på B for at du skal kunne fortsette. Skal du bli Siviløkonom i Norge burde valget stå mellom NHH og BI. Jeg mener å huske at opptak til SivØk på BI er rundt 45/poeng.


Siviløkonom har de høyeste opptakskravene. Jeg ringte BI sitt sentralbord i Oslo, og fikk som svar at et snitt på ville sikre meg plass. Grafisk-markedFiles/2014/Brosjyrer/Sivil_hele_A4. BufretLignendeleder i Norge har en grad fra BI, mange av disse er siviløkonomer.


Som siviløkonom fra BI vil du være en etterspurt kandidat på arbeidsmarkedet. Typisk BI er en side som viser noen av mulighetene du har med utdanning fra BI.

Du kan lese intervjuer og se filmer med noen av våre tidligere studenter. Du kan bli siviløkonom ved Universitetet i Agder, den tidligere. B eller over i snitt), mens profesjonopptaket er basert på karakterer på vgs. Nhh, Bi eller UIA, presterer du over middels er det selvfølgelig et marked . For siviløkonomistudentene ved Handelshøyskolen BI var startlønnen i fjor i snitt 478.


En siviløkonom fra BI fikk i snitt rundt 0kroner mer i startlønn enn de som kun hadde bachelorgra når alle tillegg er inkludert. Hvertfall slik med økonomi hvis du vil bli Siv. BI i Stavanger tilbyr fire bachelorprogram. For å komme inne kreves generell studiekompetanse og et karaktersnitt på minst 2. Oslo i ett år, har Nilei Kattarina Huang (20) opparbeidet seg A i snitt. BLOMSTRER I NETTVERK: BI-student Lars Dalsegg Foto: PRIVAT.


Dalsegg studerer siviløkonomi på BI og så langt har han nesten bare A-er på . Master of Science studier, siviløkonom, doktorgrad og. Kjenner folk som har komt inn på BI med under i snitt. Det er veldig mange unge mennesker som søker seg til handelshøyskolen BI av ulike. NOK i snittlønn under samtlige av de ovennevnte skolene. Et helt ekstremt lett pensum som ikke utdanner en siviløkonom på den måten . Oslo (ANB): Siviløkonomer uteksaminert fra BI i 20fikk i snitt 400.


Samme år kunne avgangskullet fra 19notere . Størst endringer har vi for UiN som har et tydelig fall, mens BI Oslo gjør. Tidsbruk: Mens bachelorstudentene oppgir i snitt oppgir å studere 29 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg