torsdag 18. juni 2015

Legge markplater

Bruk Ecoprim under selve fundamentet og MARKPLATE under gulvet og utenfor. Legg ut markplater og dekk disse med et nytt 1mm lag pukk eller grus. Har i dag pirket ut mengder med råtten og våt markplate mellom ringmur og.

Bør jeg prøve og og legge ned i nye markplater eller kan jeg bare . Det vanligste og mest effektive er derfor å skifte ut jordmassene under og sideveis med drenerende masser, og eventuelt legge drensrør nederst. Er den godt nok fundamentert, kan du legger veiduk på veien og fylle på med sand eller grus før du legger steinen. Du kan også vurdere å legge markplater på .

Rockwool støypeplata kom i cm tjukkelse, så vi måtte legge lag med støypeplater og lag med markplater. Da bruker du en markplate og får både isolasjon og fuktbeskyttelse samtidig – eller på innsiden, som du finner beskrevet på . Jord- og leiregrunn frostsikres enkelt med markplater montert etter isolasjonsleverandørens. Legg alltid stein med gjæring på samme side i samme murskift. Rockwool Markplate, som både er en trykksterk og kapillærbrytende isolasjonsplate, oppnås en fullverdig markisolering.


LEGG VEKT PÅ GRUNNARBEIDET – DET LØNNER SEG! Jord- og leirgrunn frostsikres enkelt med markplater montert etter. Legg duk,pukk opp,legg markplate og støp oppi.


Sett ned papprør i betongen rett før den blir hard og du kan fylle opp røra med betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg