tirsdag 16. juni 2015

Trønderblokk

Støttemurer Vi tilbyr flere ulike produkter til støttemurer. Varenummer, Beskrivelse, Tekniske mål, Vekt, Pris. Trønderblokk Loe - Standardstein 1/- Glatt, BxDxH = 250x660x40 16 574. MINI TRØNDERBLOKK gjør arbeidet enklere og bedre.


Blokkene tørrstables, og holdes sammen uten bruk av mørtel. Dette gir en solid og elastisk mur som er . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. TEKNISK INFORMASJON Ministøttemur 1/1-stein DIMENSJON x x cm (HxBxL) FARGE Grå Ny pris er 90kr. Ministøttemuren er spesielt utviklet med tanke på stabilitet, enkel og rask montering og et vakkert utseende. Vi har utviklet et bredt sortiment slik at du får alt du . Mini støttemur er den ideelle muren for små og store prosjekter.


Muren settes opp enkelt, uten krav til store maskiner og utstyr. Et søk etter Mini Trønderblokk ga treff i bedrifter. Finn produkter og leverandører for varemerket Mini-Trønderblokk.


Trønderblokk - balkonger, betongbjelker, betongelementer, betongfabrikk, betongfundament, betongfundamenter, betongprodukter, betongrør - Finn firmaer, . Trønderblokk leveres med vanlig grå overflate, men kan ogsa leveres farget og med frilagt singel.

Er det nokon som har erfaringer med trønderblokk eller liknende som støttemur? Men hva er den beste og billigste løsningen her? De blir ofte kalt Trønderblokker, og finnes både i store og små størrelser. For de som skal sette dem opp selv er mini Trønderblokk et naturlig . Trønderblokk Stor trønderblokk er en vel anerkjent støttemursblokk for store murer over hele landet.


Søk etter trønderblokk ga Gult treff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg