tirsdag 9. juni 2015

Fylle krypkjeller med pukk

Jeg har en krypkjeller som jeg har lyst til å fylle igjen. Annen løsning er selvpakket pukk, men dette vil bli en tung jobb. Fylle igjen kjelleren med pukk og støpe ny såle. Dette kom litt overaskende på meg så jeg lurer på om noen har hatt nooe erfaring med dette . Fyll tilbake med singel, løsleca, pukk eller stein, slik at vannet lettere kan ledes sideveis ut - ikke ha jord direkte inn på . Inni krypkjelleren er det en del bart fjell, men i flere søkk i fjellet er det. Det vil si at massen over rørene bør graves opp og erstattes av pukk og . Dette for å gi plass til et 10cm lag med pukk, cm med isopor og 10cm med støp.


Hvis du har et hus med krypkjeller anbeales du å lese denne artikkelen. Etter noenogtredve år var det like mye jord som pukk. Et mer omfattende alternativ til bjelkelagskonstruksjon er å fylle hele krypkjelleren med lecakuler og støpe på toppen. Under kjeller har vi en gammel ringmur og der der det ca m dypt.


Tenker å fylle kjeller med stein/pukk/leca eller lignende, få lagt fuktsperre og så bygge opp . Jeg lurer imidlertid på hva som kreves som bunn mot krypkjelleren for. Tanken var å spa ut gamle fyllmasser og fylle i ny pukk, komprimere . Vennligst merk at Franzefoss Pukk AS ikke har rolle som rådgivende ingeniør. Få tilbud fra flere leverandører fra Skien.


Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Krypkjeller må fylles opp med pukk eller isopor, støpes betonggulv. Betong,Entreprenør,Gulv,Murer,Snekker,Isolering Vi har en sak med eierskiftforsikring, kjøpte . Senior har planer om å grave ut en enorm kjeller med leirebunn i huset. I mange krypkjellere er det ofte også mye byggskrap (plankebiter, isolasjon etc.).


Så kan man vurdere å fylle opp med 5- cm med lecakuler, eller lignende. Grøft med mm drensledning fylles med pukk 8/16mm). I tillegg til dreneringsevne utenfor grunnmur er det viktig at gulv (i kjeller) ligger på drenert underlag. Her er illustrert en kjeller uten bærende såle, men prinsippet er det . Montering av plastkappe i krypkjeller (Trygghetsvakten).


Først da fylles det til rett nivå med pukk. Når du bygger konstruksjoner ved å fylle betong i en vertikal .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg