mandag 29. juni 2015

Epoxylim

Tokomponent epoksylim som fuger, fyller, fester og reparerer. Gir svært sterke fuger for de fleste materialer så som plast, metall, glass, keramikk, tre, stein, . Det inkluderer glassfiber, expoxy, polyester, karbon, herder, kjerne og alt du trenger for å produsere med kompositt materialer.

Epoxylim er et to-komponent, løsningsmiddelfritt lim/heftbrosystem basert på epoksyharpiks herdet med en polyamin. Tokomponent epoxylim levert i sprøyte som gjør det enkelt å påføre. Hefter godt på metall, tre, plastikk, polyester og laminater.


To-komponent løsningsmiddelfritt epoxylim for konstruksjonsfuger og monolittisk. To-komponent hurtigherdene epoksylim for liming av fersk . Snabbhärdande tvåkomponents allroundlim Universal som tål stora påfrestningar och fäster på trä, metall, sten, glasfiber samt mycket annat. Hendig dispensertube sørger for automatisk riktig blandingsforhold mellom lim og herder. Kan brukes på metall, tre, betong, gummi og de . Jørn Jensen Lærhandel As Lillestrøm fører en rekke forskjellige epoxylim,superlim og kontaktlim for knivmakereog for de som driver med modellbiler og . Epoxilim eller epoxylim är ett tvåkomponentlim. Limmet är klart och kan blandas med färg för färgsättning.


Det används ofta när det ställs höga krav på en limfog. Hva skjer med epoxy når den har tørket og da etterpå utsettes for vann?

Jeg har limt et feste på lyset til firhjulingen min, og det har løstnet igjenn, så jeg tok det . En-komponent, silikon fyllmasse, som tørker i kontakt med normal luftfuktighet. Den fester seg til malte flater, glass, aluminium og . Hadde jeg ikke hatt dårlig tid hadde jeg brukt X-tack sterkt som f. I panikk limte eg en lapp på inside av flerre med Biltema komp epoxy lim. Er denne limen brukende til dette formål? Epoxylim for liming av metall, keramikk, betong, tre og mange harde plasttyper.


Det beste epoxylimet for liming av knivtange,er tynt og renner lett ned i tangehullet. Leveres i praktiske forpakninger som forenkler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg