tirsdag 23. juni 2015

Huntonit sutak

Det er godt å komme under tak, sier vi, når regn og uvær gjør det ufyselig utendørs. Huntonit Sutak er utviklet for å møte kravene som norske værforhold setter til . Du får mange ekstra fordeler med Huntonit Sutak samtidig som du sparer tid og penger. Det er godt å komme under tak, sier vi, når regn og uvær gjør det guffent . Et alternativ til mer tradisjonelle undertaks-kledninger som f. Sutakplaten er asfaltimpregnert og er godt . Sutak plan (grønn) i format 3x1250x24mm monteres med den glatte (impregnerte) siden ut.


HUSK: Før man begynner innredningen, skal takstein være montert. Når taket isoleres skal dampsperren monteres . Kombinert undertak og vindsperre som kan benyttes til kalde og varme isolerte takkonstruksjoner. Det er Huntonit sutakplater som er brukt med oss. Huntonit Sutak er robust og tåler røff håndtering i byggeperioden; Vindavstivende; Kan monteres i regnvær . Hunton Sutak har SINTEF Byggforsk teknisk godkjennelse nr Montering Platene skal. Førsteklasses undertak på rekordtid med Huntonit Sutak.


Huntonit Sutak er utviklet nettopp for å møte kravene som norske . HUNTONIT Sutak undertaksplate med plan overflate 3x1250x2450mm. I Sutak-systemet inngår også en selvbærende pipeflens i glassfiber medfolie slik at man oppnår et helt tett undertak. Byggforskseriens logo Byggebransjens våtromsnorm . Av Husbyggeren Huntonit sutak er godkjent av SINTEF og klarer de nye kravene til tetthet i . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Standard plateformat for Huntonit Sutak Standard er. Produkt: Huntonit Sutak 3x1240x16standard m. Produkt: Huntonit sutak ”plan” 3x1250x24m.


Link til: Brønnøysundregistrene - Nøkkelopplysninger fra Enhetsregisteret. Huntonit Sutak er utviklet nettopp for å møte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg