onsdag 10. juni 2015

Hvordan legge kantstein mot plen

Jeg har utvidet gårdsplassen, og skal legge kantstein mellom plen og. Det spørs jo hva slags stein du skal bruke ytterst mot plenen,. Det skal altså være fiberduk også under kantstein og helt opp til.

Legger du dem med bredsiden mot hverandre får du en stødigere kant, vi valgte å legge dem . Jeg skal lage en veg over en eksisterende plen og bruke kantstein for å markere denne. Så lager du en skrå profil på utsiden, inn mot bed og plen. Akkurat, er det bare å legge litt støp og jern ned i en grop og trykke steinene ned i . Se våre leggeanvisninger for belegningsstein og heller. Beskrivelse av hvordan man legger ferdigplen steg for steg, og hva man . Det er da ikke en kjørevei du skal legge stein på :lol:.


Jeg legger kantstein for å forenkle plenklippingen og slippe gå etter med kantklipperen. Røtter vil uansett kunne flytte på stenene, og mot dem er det ingen hjelp i grus. Lastet opp av Asak MiljøsteinASAK Miljøstein: Gangvei og kantstein.


Denne gang ønsket vi å legge kantstein mellom gressplenen og gårdsplassen. Et langt tau og en hageslange ble lagt ut for å se hvordan buen skulle bli. Kantstein er pent og ikke spesielt dyrt eller vanskelig å legge, grav renne strø.


Du slipper også at folk ved uhell kjører opp og ødelegger plenen da de merker at bilen kjører over kantsteinene først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg