tirsdag 9. juni 2015

Haugaland nytt

Nytt forslag kan sette arbeidsplassene i fare:. Skånevik Ølen Kraftlag + Haugaland Kraft: . Karmøynytt er en levende og engasjert lokalavis for Karmøy.

Karmøynytt skal være karmøybuens viktigste informasjonskilde. HAUGESUND: Styret i Byavisen Haugesundnytt AS har besluttet å avvikle virksomheten med den konsekvens at avisen Haugalandnytt ikke . Haugalandnytt samler alle nyheter fra Karmøynytt og Haugesundnytt. De viktigste nyhetene fra Haugalandet samlet på ett sted.

Rogaland og Haugaland og Sunnhordland politidistrikt slått sammen til Sør-Vest politidistrikt. Haugalandnytt er en radiostasjon drevet av selskapet Haugaland Media AS, som også har TV Haugaland og lokalavisene Karmøynytt og Haugalandnytt i . Folkehelseinstituttet følger hiv-situasjonen i Norge gjennom anonymiserte meldinger fra leger og laboratorier. Tradisjon tro så kjører vi nytt teorikurs i 2017. NOF Haugaland Lokallag møte i nytt lokale! Ivar Sleveland og forteller om sin favorittfugl, kattugla!


Ingen klarte seks rette på Leangen Travbane i går. Dermed venter over en halv million kroner ekstra i sekserpotten på lokalbanen Haugaland Travpark i kvel .

Byavisa Haugalandnytt legges med øyeblikkelig virkning. Syn men ikke uventet, sier HN-direktør Egil Severeide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg