onsdag 17. juni 2015

Takplater under terrasse

TIL-TAK AS leverer drenering system for vann som drypper gjennom terrassegulv bygget i tradisjonell tre konstruksjon. Et enkelt system som hindrer vann i å renne igjennom terrasser og balkonger bygd i tre. Systemet DryppStop består av lette PVC plater og aluminiumsprofiler.

Jeg og samboer flyttet inn i hus i fjor, og ønsker nå å benytte plassen under terassen til lagring. I dag er det bord med mellomrom som gjør at . Når det regner drypper det gjennom gulvet på denne og ned på terrassen min. Jeg ønsker å tette undersiden av verandaen og sette på en . TIL-TAK Light er produktet for deg som ønsker å stoppe drypp fra terrassegulvet over deg. Systemet er enkelt å montere, og gir deg et 1 tett og nyttbart areal . DryppStop - tette undertak for terrasser Stopper effektivt vann som renner der det ikke skal!


Etter få timers jobb har du utearealene dine under tak. Heng opp takplater på undersiden, med litt fall utover. TIL-TAK Original Det var denne oppfinnelsen som startet TIL-TAK AS.


Platene er lette å montere 1 vanntette og ikke minst svært rimelige. Et enkelt system for å hindre vann som renner igjennom terrasser og balkonger bygd i tre. Det er 1prosent tette plater som ligger under terrassegulvet, og som gjør at rommet under terrassen . Slik at jeg har et varmt og tørt oppholdsrom under terrassen, samt en mest mulig vedlikeholdsfri terrasse. Med et tett tak over uteplassen vil møblene under det være mer beskyttet, og hele utestua vil bli lunere . Bjelkene på undersiden skal ikke lages med fall, slik du har måttet tidligere. Oppå dem legger du takplater med innebygget . Det er slutt på den tiden da du måtte bale med innviklede løsninger for å bygge en terrasse med tett rom under.


PVC duk med innsveisede lisser for montering mot plastprofil festet mellom bjelkelaget på undersiden av terrassegulv. TIL-TAK Original plater for å kunne utnytte plassen under terrassen. Vi selger løsninger for å tette terrasser. Dette er reklamefilmen som er vist på TV.


Overlegen styrke og holdbarhet; Vannet drenerer lett bort fra terrassen; Gir et helt tett tak for arealet under terrassen; Kan ligge på dagens bjelkelag C/C 60 . Jeg har tenkt å lage carport under eksisterende veranda, og vil derfor gjøre verandaen tett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg