fredag 19. juni 2015

Ettermontere teakdekk

Kikker på brukt Yamarin hvor svært få har teakdekk, og lurer eventuelt på å ettermontere dette. Ser det finnes laminatløsninger som feks . Sandøy Båtdekk er spesialist på tilpassning av teakdekk for nye og gamle båter.

Flere av våre kunder velger å montere teakdekket selv. Vi viser deg hvordan du selv kan montere teakdekket slik at du får best mulig resultat. Monteringsanvisning for teakdekk og synteak. Sandøy Båtdekk AS har levert teak dørker til det norske lystbåtmarkedet siden 19og har i 20år hatt posisjon som underleverandør til alle de største norske .

Asker, Oslo, Drøbak, Son, mobile i hele skandinavia, med vare spesialtelt kan vi arbeide ned til 5° Celsius, teakdekk rensing behandling, nye teakdekk, pusse . WEST SYSTEM Norge AS leverer alt du trenger for å legge et nytt teakdekk eller ny. Hei Det er himla håpløst å holde det hvite plastdekket rent. En liten regnskur og dekket er like møkkete. Vi skal også se på mulighetene til å bevare teakdekket. Vi kan bruke kryssfiner og montere på avstandsstykket med en stålpinne.


In this video I will replace the teak wood decking on the sailboat Camelot. Tykkelse/bredde, 30mm, 35mm, 40mm, 45mm, 50mm, 60mm. Nytt teakdekk, nytt pantry, restaurering av gamle skott, lakkering av skrog.

Båter med ødelagt teakdekk kan du glemme, og ikke lommeboken din er. Du finner også en sak om hvordan du kan montere septiktank. Selected: Teak på dørk og trinn i cockpit. Komfortpakke: Bennet trimplan, Bruce-anker akter, Komplett gardinsett i . Du er her: Motor Tilhengerutstyr Vindusviskere.


Underkategorier: Vinduspussermotorer - Spylesystem - Pusserarmer - Pusserblader. Unngå sopp og sorte prikker på teakdekket. Fjerner effektivt sopp, mugg, grønnalger, jordslag og sorte prikker på teak. Av 7Noblesse er det bare en kjøper som ikke har valgt teak som ekstrautstyr, og han valgte ettermontering.


Vi samarbeider med de fremste utstyrsleverandørene i verden, og kan utføre ettermontering av . M-Cut-sagbladet egner seg godt når elektriske apparater skal ettermonteres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg