torsdag 25. juni 2015

Kitch'n

Klikk her for å få spesialtilbud fra Kitch'n! Kitch'n er en norsk butikkjede som driver detaljsalg av kjøkkenredskap og -utstyr, serviser, stentøy og bestikk. Kjeden har i dag 1butikker spredt over hele .

Vårt mål er å tilfredstille alle dine behov for kjøkkenartikler, maskiner, service, tilbehør osv. Kitch`n er et butikkonsept hvor fokuset ligger på alt av kvalitet til kjøkkenet. Kitch'n fører mange kjente merkevarer, bl. Aga, Aida, Bialetti, Bodum, Cacas, Cemo, . Valget falt på Kitch'n og det er siden den gang åpnet nye butikker i et stadig høyere tempo, og ved utgangen av 20har vi 1Kitch'n-butikker. Global, Eva Trio, Eva, Eva Solo, Kitchen Ai Ritzenhoff, Rosendahl, Riedel, Alessi, Menu, Mac, Nespresso, . Kitch'n er en merkevarebutikk som har visjon om å være No.


Valet fall på Kitch'n og det er sidan den gongen opna nye butikkar i eit stadig høgare tempo, og ved utgangen av 20har vi 1Kitch'n-butikkar. Kitch'n er Norges ledende butikkjede for produkter til kjøkkenet, med over 1butikker over hele landet. I hyllene finner du kjente merkevarer som Rosendahl, . Valget falt på Kitch'n, og vi har i dag 1Kitch'n butikker.

Vi har flagshipstore butikker, Bogstadveien og Torggata i Oslo, Galleriet i Bergen og Kvadrat i . Kitch'n er rene kjøkkenutstyrsbutikker med alt av kvalitet til kjøkkenet. En oase av redskaper, utstyr og maskiner – til glede for alle som tilbringer kvalitetstid på kjøkkenet. Kitch'n har som mål å være ledende innen fagkunnskap og . Har klart å vokse og levere imponerende gode resultater år etter år, begrunner juryen. Aga, Aida, Bialetti, Bodum, Cacas, Cemo, Dolce Gusto, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg