onsdag 24. juni 2015

Båtlakk fra biltema

Høyblank 2-komponent PU-klarlakk for tre, kryssfiner, glassfiber og epoksy. Ekstremt motstandsdyktig, slitesterk og beskyttende i marint miljø. Uretanalkydbasert klarlakk beregnet for alt tre i så vel nye som gamle båter.

Trerene flater forbehandles med klarlakk, f. Båt og maritimt: Hei Starter med båtprosjekt Skibsplast VS, lakken er slitt på båten, har sett på Biltema sitt utvalg med båtlakk, blir . Biltema Båtlakk; erfaringer - posted in Båtforumet: Biltema har et nytt produkt, Båtlakk; Er det noen som kjenner til, eller har testet denne ? Biltema komponent båtlakk - posted in Båtforumet: Er det noen som har erfaring med biltema sin komponent båtlakk.

Noen som har erfaring med 2K polyuretan båtlakken til biltema? Skal lakkere noen felger svart, og biltema har svart 2K lakk som egentlig er . Biltema Lakk Tråden (2K) - posted in Lakk og Karosseri: Hei. Topcoat burde få sin egen tråd her på forumet. Beregnet for alt tre i nye eller gamle båter.


Gir en høyblank, vannavvisende og slitesterk flate. Trerene flater forbehandles med Grunnolje Marin A. Kjøp 2-komponent båtlakk på Biltema og sprøyt selv. Bruker den tokomponent topcoat båtlakken trenger du ikke å fjerne denne hvis du skal lakkere med billakk senere - bare . Om du ikke skal treffe en fargekode, så ahar biltema billig 2komp båtlakk(topcoat).


Jeg brukte den på amazonen min og kan ikke klage. Endelig fått meg jobb igjen også, så tjener fort opp til epoksygrunning og båtlakk fra Biltema nå. Da lakkerer jeg svingarm i tillegg og felger.


Saab'en til Tord som er lakkert med båtlakk fra biltema hjemme i garasjen, er en skikkelig stilig bil. Erbjudandet kan köpas i Biltema för 6NOK. Påføres som grunn før etterbe handling med Treolje Marin B, Båtlakk eller Primer for bunnstoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg