torsdag 18. juni 2015

Diffusjonsåpen maling kjeller

Den skulle visst være diffusjonsåpen for vanndamp. Jeg trodde Jotaplast var veldig tett jeg? Noen som har tips om hvilken maling jeg bør bruke . Vi skal ha diffusjonsåpen maling på tømmerveggene i huset og har fått anbefalt. Tett som en kondom, og skal ikke brukes i kjeller?


Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute, samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f. De fleste kjenner til kjellerlukt på eiendeler eller tekstiler man har hatt liggende i kjelleren. Jeg skal pusse opp et lite rom i kjeller'n. Jotun Premium Mur maling er pustende og vannavvisende og malingsfilmen legger til. Hvis produsenten oppgir at malingen skal være diffusjonsåpen kan man . Kalkbasert maling med marmormel som fyllstoff.


Murmaling er en slagregnstett, diffusjonsåpen maling til overflatebehandling. Den største faren er at fuktighet trenger inn. Siden det for eksempel er fuktigere inne i en kjeller eller i et . Er muren laget av et materiale med armeringsjern i, som støpt betong, bør det brukes en diffusjonsåpen maling, slik som akrylmaling for mur. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg