tirsdag 2. juni 2015

Dobbel dimmer

Skal dimme lamper som per i dag går til en dobbel enpolet bryter (kun enkel boks). Finnes det en dobbel dimmer hvor en kan dimme begge . Trenger dobbel dimmer (todelt) til led spottene min i kjøkken og stue.

DVS en for kjøkken og en for stue på samme ramme. Har en sånn delt bryter til de to stikk-kontaktene i taket i stuen min. Benyttes til å dimme ohmsk, kapasitiv eller induktiv last på to kanaler.


WTE-trådløs veggsender for styring av samtlige mottagere innen System Nexa Pro samt System Nexa på 43MHz.

Vi leverer og lagerfører alt av brytere og dimmere for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Med vanlig dimmer knapp 65UCJGL-5Med vriknapp. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Kjøp dobbel dimmer billig i nettbutikkene. ABB Busch-Jaegers Dimmere for glødelamper og 230V halogen, Kronevender Dimmer kronevender: lysrør på/av og glødelampe/jernkjernetrafo og 230V .

Gode priser og rask levering på Elektromateriell og Belysning, stort utvalg, nettbutikk og 500mlagerutsalg på Skedsmokorset nær Lillestrøm. Xcomfort 2-kanal bryter/dimmer-sender CPAD-00/19 fungerersom en dobbel impulsbryter. Elko dimmer som benyttes til glødelamper, 230V halog… kr 3200.


Elko plus dimmer 315gle 1-pol innfelt ph. Innfelt Krone/serievender dobbel 1-polet bryter. De er i tillegg trådløse uten at det har noe å si, men da dimmes det ved å holde inne. Micromatic har en dobbelt-dimmer, men den er svindyr. Trenger en dobbeldimmer til led pære - Hus, hage.


Fra vanlig bryter til dimmer - Hus, hage og oppussinginnlegg23. BufretELKO dimmer RS16/3GLE 1-polet for elektronisk trafo og glødelampe. Duo Touch Dimmer er en 1-pol dobbel touch dimmer (trailing edge). Dimmeren er utviklet og optimalisert for LED belysning, . Dimmeren kan brukes både som forkant og bakkant dimmer. Dobbel mikroprosessorstyring gir forbedret stabilitet ved nettstøy og drift på en fase.


Elko 3Gle dimmer benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper eller lavvolt halogen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg