fredag 19. juni 2015

Underlagsplate peis

Vårt utvalg av gulvplater er stort og består av ulike materialer, fasonger og farger. Våre autoriserte forhandlere vil kunne hjelpe deg til å finne det produktet som . Underlagsplate pulverlakkert i sort stål.

Gjør miljøet rundt ildstedet trivelig med en av våre underlagsplater! En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet. Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på. Underlagsplate i glass, dråpeform til hjørne. Velg butikk For å se pris og lagerstatus.


Gulvplate sort lakk, ikke brennbar, beskytter gulv under ovn. Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Glassplaten gir et eksklusivt utseende, i forhold til tradisjonelle stål eller . Ubrukt plate til å ha under ovn og peis selges.


Stålplater sort (12); Stålplater grå (12). Underlagsplate i sotet glass skaper en myk overgang fra gulv til peis, og bringer modernitet inn i ditt hjem. Hamres gulvplater finnes i ulike mål og fasonger slik . Underlagsplate til beskyttelse av gulv, med buet front.

Platen er sort på ene siden og grå på andre siden, slik at du kan velge hvilken farge som passer best i ditt . Gulvplate 1000x3mm frontplate klart glass Underlagsplate til beskyttelse av gu. Vis alle produktene i Vedovner og peiser . Gulvplate 9x 11mm dråpe stor stål Underlagsplate til beskyttelse av gulv under p. Våre ovner og peiser har høy varmeeffekt, og utnytter veden optimalt. Du kan trygt handle ildsted basert på utseende . Men kan jeg droppe underlagsplate på vedovn når jeg har laminatgulv? Modified on: Fri, Feb, 20at 3:PM. Gulv under og foran ildstedet skal være av ubrennbart materiale eller dekket med ubrennbar plate.


Hamre Underlagsplate i sotet glass skaper en myk overgang fra gulv til peis, og bringer modernitet inn i ditt hjem. Alle glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant. Gulvplatens størrelse avhenger av peisovnens størrelse og skal dekke minst cm foran . Gulvplate i glass med sort eller grå dekorkant.


Rettvegg/Hjørne D100cm X B80cm med avskårede hjørner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg