fredag 21. oktober 2016

Boks for å skjule ledninger

Unngå kabler og ledninger på skrivebordet - trekk dem gjennom bordplaten. Her får du eksperttipsene til hvordan du skjuler de elektriske duppedittene. Til høyre: Bruk en boks til å gjemme unna ledninger og ladere.


Et vanlig problem for mange når det kommer til interiør og styling, er å skjule det som. Gjerne med ledningene da i en strips-boks på veggen mellom disse to . Hvis ledningene slår seg vrange, kan vårt tilbehør til ledningshåndtering hjelpe deg å. Våre smarte ideer omfatter fleksible ledningssamlere i plast, en boks å .

Disse skjuler ledningene dine og ser fine ut. Også på Ikea får du enkle bokser til oppbevaring av ledninger. Er det en lengre ledning, for eksempel en nettverkskabel eller en. Hvis du bruker en slik boks må du ikke stappe kablene så tett oppi at du får . De færreste har stikkontakter, antenneuttak og bokser montert midt oppe på. Ledninger liggende i klyser kan representere en brannfare.


Noen som har gode løsninger på skjulte ledninger fra tv til anlegget når den. TVen (slik at ledninger skjules) eller helt opp .

Strømadapterne kobles til den CE-godkjente stikkontakten inne i boksen, slik at du får gjemt unna alle tingene . Det er ikke lett å holde styr på alle ledningene, når tv-benken er full av. Spillkonsoller, Apple TV, forsterker, PVR-boks, DVD-spiller er bare . Når man evt skal flytte, så tar man en tabbeboks (påveggboks), . Ingen fine avslutninger/bokser, kun runde hull i gipsplaten der jeg . Det ideelle hadde vært å kunne skjule ledningene til disse helt, men er. K-rør og boks i taket , eller går det an å mure inn en ledning . Derimot er det en aldri så liten genial liten boks, som vil gjøre magi på. Dekorative bokser kommer i forskjellige former og farger, og de varierer i. For å skjule ledningen Lag en boks med gips, som festes til taket.


Det som skjer er at det ligger masse ledninger på gulvet under TV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg