fredag 21. oktober 2016

Bad kombinert med vaskerom

Se de smarte løsningene på dette badet - vaskerommet er skjult i skap og skuffer. Tenk gjennom hvilke behov du har for vaskerommet - skal det kunne brukes som bad for gjester, være et kombinert teknisk . Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra.

Dette er et par bilder fra et prosjekt hvor det i en leilighet blant annet skulle lages et ekstra bad med plass til . Møbel - Kvifor ikkje kombinere vaskerom og bad? Våre frontar på Ingrid og vaskerom i kvit høgglans let seg fint kombinere. Hvitt bad med servantskap og høyskap kombinert med fargerike håndklær og dusjforheng.

Noen bygger et slags kombinert baderom og vaskerom.

Leiligheten inneholder bo bad/ vaskerom, soverom hvorav hovedsoverommet har direkte adgang til badet, entre, kombinert kjøkken og stue, utgang til . VELKOMMEN INN: Inngangspartiet inneholder nå et kombinert bad og vaskerom. Hva skal rommet være Tenk gjennom hvilke behov du har for vaskerommet - skal det kunne brukes som bad for gjester, være et kombinert . Kombinert bad og vaskerom – Nr – Interiørhjelp Denne huseieren har egen blogg ÅPENT HUS og jeg har fått låne ferdig-bildene derfra. Du drømmer kanskje om å ha ditt eget velværesenter, eller et praktisk bad kombinert med vaskerom? Vi veileder deg til valg av rett flis, møbel- innredning og . Skal du pusse opp bad eller vaskerom er det mye å tenke på.


Her får du tips og gode råd fra skikkelige rørleggere. Romhøyde i bo bad og toalett må være minimum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg