mandag 10. oktober 2016

Skigard telemark

Skigarden er et vakkert og miljøvennlig gjerde med lange tradisjoner i Norge. Gudbrandsdalen, har vi også lager og montører i Telemark. Skigard - skigar gjerder, stolper, bommer, rekkverk, stolpe, trapperekkverk, bom, fjellsikring, hagegjerde, hagegjerder - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten med seinvokst staur, kløyvde skier og vierbinding forsterket med ståltråd. Skigard er en gammel norsk tradisjon, med røtter langt tilbake i tid.


Vi lager skigard etter gammle tradisjoner, og byggeteknikker.

Søve Videregående Skole Søveveien 38Ulefoss (Telemark). Noen med erfaring med å sette opp skigard? Vi har lager i Gudbrandsdalen og i Telemark. Skigard Telemark - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Oppdaterte opplysninger for Skigard Telemark registrert 25-8-2016. Sagbruket lokalisert i Etnedal som også tar imot spesialbestillinger på trelast, ekte skigar utemøbler, badestamp og mye annet. Hegglandsgren Fyresdal, Telemark med skigard og grind.


Sannsynlig sett mot Haugen gård med Lunden gård i bakgrunnen til høyre. Mann ved skigar veiparti, Fyresdal, Telemark.

Ein skigard kan'kje vara evig veitu… Vist ganger. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Telemark. Porter Ønsker tilbud på materiale og arbeid på skigar ca.


Midt-Telemark er Nome, Bø og Sauherad som skreddarsydd for ein liten storkommune. Den 1meter lange skigarden som forsvant ved Skeikampen var satt opp ulovlig. Kommunen kunne derfor ha krevet at den skulle rives, men . Mens lærerne var på Ipad-kurs bygget skolebarna fra Jondalen barneskole skigard!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg