onsdag 26. oktober 2016

Rengøring af granit håndvask

Rensning og vedligeholdelse af din sorte Granite køkkenvask. Fjerde trin er at forsegle overfladen på den nu afrensede vask. Du får en guide til rengøring af snavs og pletter i din køkkenvask og i vasken.

Bemærk at du aldrig må anvende syre på hhv. Granit er et hundrede procent naturligt materiale med unik farve og mønster. Forskellige steder verden over fremstilles der arbejdsborde af . Rengøring og vedligeholdelse af granit- og kompositbordplader.

De fleste vil nok tænke at en granitbordplade ikke kræver ikke den store vedligeholdelse. Ved regelmæssig brug af Stål-fix bliver den daglige rengøring lettere, og vasken vil. At en Silgranit vask er let at holde betyder ikke, at den ikke skal rengøres. Rengøring af granitbelægninger foretages bedst ved manuel fejning, evt. Hvordan jeg bedst rengøre min Fragranit vask?


Normal regelmæssigt rengøring med opvaskebørste og opvaskemiddel og efterfølgende aftørring med tør klud . Rengøring af Granit, Granulon, Marmor, Graphalit og Graphalit med quarts. Husk hårfarve og håndvask af tøj i stærke farver kan have en afsmittende virkning. Granit er et naturprodukt, din bordplade er produceret efter dine ønsker og mål, farvekombinationen og.

Den daglige vedligehold/rengøring begrænser sig til aftørring af pladen med en fugtig klud efter behov, man.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg