torsdag 20. oktober 2016

Dimensjoner trelast

Gran Tre - Utvendig kledning, innvendig panel, trelast, pellets. Trelast som blir utsatt for vær og vind bør overflatebehandles godt for å motvirke. Dette gjelder spesielt spinkle dimensjoner, mens grovere tåler bedre å stå for .

Bestiller du trelast i løpende meter, får du alle slags lengder fra til langt over 5. Og dersom du trenger helt spesielle dimensjoner eller du skal kle om et . Treets styrke og lave vekt gjør at det egner seg godt som konstruksjonsmateriale også i fleretasjes hus. Dimensjoner: 36x036x148x048x148x198.

Konstruksjonsvirke er som regel justerhøvlet på alle sider, og kan ha avrundet eller fast kant slik at materialene blir behagelige å arbeide med. Trelast er en fellesbetegnelse på skurlast og høvellast laget av treverk. De viktigste typene er planker, bor rekker, lekter, . Alt fra terrassebord og trelast til konstruktive formål til innvendige paneler og. MAXBO har det meste av trelast og byggevarer for den som skal bygge nytt eller . Lekter, planker og bjelker til ett hver byggeprosjekt.


Konstruksjonsvirke er trelast som er sortert med hensyn til styrke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg