fredag 28. oktober 2016

Nortett takpapp

Nortett Selvbygger er et ett-lags selvklebende takbelegg for legging på nye tak, og omtekking av gammel takpapp ned til 3°. Nortett er en av nordens ledende leverandører av produkter som beskytter mot vin fukt og radon. BufretLignendeNortett D-er vår beste allround underlagsbelegg for takstein, shingel, platetak og lignende.


Legges på bærende taktro eller monteres rett på sperrene. Nortett Selvbygger er et takbelegg med selvklebende omlegg. Nortett Easy Top er et ett-lags selvbygger takbelegg, med selvklebende omlegg som benyttes . Mange er usikre på løsninger ved bruk av forenklede diffusjonsåpne undertak.


Underlagsbelegg på tak produseres med forskjellige egenskaper. Les mer om de forskjellige kvalitetene her. NOrTeTT Shingel kan legges på tak ned til 15°.


Nortett vindsperre 80x m, 7 m rul, 26 1347 16888. Nortett vindsperre 80x m, 14 m rul, 29 2481 31088. Andre del i serien om å legge tak, er en instruksjon om hvordan du kler taket med underlagspapp. Viktige ting du bør vite om før du legger takstein, takplater og takpapp.


Hva er forskjellen på Icopal og Nortett takshingel? Takpapp - Legg ny takpapp og takshingel fra Icopal, Nortett og mange andre kvalitetsmerker.

Takshingel til legging på nye tak og til omtekking av gamle papptak eller shingeltak. Plastbelagt bakside gjør leggingen renere og enklere. Nortett sitt hovedsatsingsområde er innenfor vegg, tak og grunn. Shingel, stålpanner og asfaltbelegg for skrå tak, vind- og . Et parti Nortett super safe takpapp selges til gunstig pris.


Pris kan diskuteres ved kjøp av større parti . Nortett Selvbygger er et ett-lags selvklebende takbelegg for legging på nye tak, og omtekking av gammel takpapp . Takshingel for legging på nye tak og omtekking av gamle papptak eller shingeltak. Nortett takshingel benyttes på kalde tak med takfall større enn 15° (1:4).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg