fredag 14. oktober 2016

Dekkoppbevaring på vegg

Sammenleggbart stativ som festes på vegg. Justerbar bredde mellom 860–12mm for å passe ulike dekkbredder. Jeg er på utkikk etter veggfeste/veggkroker/veggkonsoller eller lignende for å henge felger m/dekk på vegg i garasjen. Noen som har vært borti alternative måter å oppbevare dekk på vegg på?


Det finnes bøttevis av dekkreoler som står på gulv, men her til lands . Dekk på felg skal lagres liggende oppå hverandre i en stabel, eller hengende på tilpassede dekk-kroker på veggen. Oppfellbar, justerbar og stabil dekkoppbevaring med plass til fire dekk.

Felles enkelt opp mot veggen når den ikke er i bruk. Vi har også rimeligere dekkstativ uten hjul, og kroker til å henge dekkene på veggen. Vi har også dekkstativ med hjul for bedre mobilitet, og kroker for å henge dekkene på veggen.


Kom innom BG Bilrekvisita eller send en forespørsel. Dekkstativ vegg i garasjen, Patentert produkt, Dekkhotell Oslo, Dekkoppbevaring, Lagring av dekk, Oppbevaring av dekk, . Constructor - Referanser Dekkoppbevaring - Se våre løsninger for lagring av dekk. For plassbesparende oppbevaring av fire dekk fra til tommer, med og uten felg.


Når redskapene kommer opp på veggen, skjer det noe. Felles enkelt opp mot veggen når den ikke er i . Her henger all hageredskapen praktisk til i nærheten av utgangen. Dekkstativ vegg i garasjen, Patentert produkt, Dekkhotell Oslo, Dekkoppbevaring, Lagring av dekk, Oppbevaring av dekk, Lagring av dekk i garasje, lagre dekk. Riktig dekkoppbevaring er viktig for å øke levetiden på dekkene og få det beste ut.


Dekkstativ vegg i garasjen, Patentert produkt, Dekkhotell Oslo, Dekkoppbevaring, Lagring av dekk. Skru bærelisten fast øverst på veggen, og fest deretter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg