mandag 31. oktober 2016

Ølflasker med patentkork

Varenr, Produktbeskrivelse, Lager, Pris, Nyheter. Eske med liter flaske med patentkork stk. Eske med liter flaske med patentkork.

Brewhouse - stk Ølbrygging har blitt superpopulært. Her får du en eske med stk ølflasker med patentkork. Flasking - utstyr til flasking og tapping for ølbrygging.


Bryggselv selger flotte flasker, både og 0. Har 2x selv nå, og enete negative er at man må sjekke korken når . Selger nye fine liter ølflasker med porselen patentkork, pris pr stk. Kan levere fraktfritt på hovedvei mellom Larvik og Mo i Rana . Nye Longneck ølflasker 5L perfekt til hjemmebrygging. Har også fått inn et parti med Liters flasker med hank og patentkork som er veldig tøffe.


Her får du en eske med stk ølflasker med patentkork . Leveres i eske med flasker, men du bestiller akkurat så mange flasker du vil ha. Selger unna for å rydde bodplass, så det blir noen . Fyller ølflaskene fra bunnen og hindrer derfor oksidering, skumming og ikke mi. Flasken og patentkorken kan brukes om og om igjen. Brun ølflaske på liter med flipptopp. TilbudNOK1Førpris:NOK2Rabatt - inkl.


Vakker historisk ølflaske inkludert patentkork i porselen. Den indre lyspæren ble tent og hodet kvernet for fullt! En personlig øletikett, ølflasker med patentkork og en introduksjonsbok til ølbrygging ble . Brukte ølflasker med patentkork i og liter selges.


ARCHIVED)Brukte ølflasker med patentkork i og liter selges.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg