tirsdag 18. oktober 2016

Nettverkskabel utendørs

Hjemmenettverk: skal lage nettverk mellom tre hus, avstand fra hus til er ca meter, mellom hus . Nettverkskabel UTE i jorda - ca 70m - Hjemmenettverkinnlegg2. TP Nettverkskabel for utendørs bruk - Internett og.

Anbefalinger av nettverkskabel som går utendørs. Nettverkskabel › Nettverkskabel STP Cat5eBufretLignendeFTP Cat5e patch-kabelen er svart. FTP Cat5e patch-kabel på 3med jord og værsikker UV resistent PE kappe som sikrer denne utendørs nettverkskabelen . Denne FTP Catnettverkskabelen på 1meter er uskjermet, og perfekt til 100/10mbps nettverkmiljø.

Denne Catutendørs nettverkskabel er sort. Dette settet består av 305m UTP Catutendørs nettverkskabel, én crimptang, 1stk kabelstrips samt 1stk UV og vannresistent RJcrimpstik. Derfra kobler du en nettverkskabel til en switch eller trådløsrouter i. En kompis av meg lurte på om jeg kunne hjelpe ham med å dra en rimelig lang nettverkskabel (ca.meter) og det er ikke no stress, men . Skall henge opp en nettverkskabel mellom to hus, ca 50m.


Fant en som i alle fall var beregnet for utendørs installasjon Ville i alle fall gått for . Utendørs nettverkskabel med dobbel skjerming og skille mellom par. ESD vaier for beskyttelse mot elektriske overspenninger. Skal kable opp to dekodere som bruker nettverkskabel.

Må trekke nettverkskabler fra lofte og ned til 1. Utendørs skjermet CAT5e nettverkskabel på 305m rull eller som metervare. Kabelen er sort og merket for hver meter. UTP, polyesterfilm-tete Utendørs, 3m forp. Kabelens utforming reduserer også snublerisikoen som finnes hvis man bruker vanlig nettverkskabel. Er i gang med tomtearbeid nå, og vi vurderer å legge nettverkskabel(internett) fra nabohus til vårt, ca 1meter.


Som tittelen sier, jeg trenger å tre ca meter nettverkskabel. Har anskaffet kabel på meter som jeg skals strekke over til naboen. Er det en fordel å strekke denne i lufta, mellom husveggene er det ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg