tirsdag 18. oktober 2016

Lekehus rødhette 4m2

Hos Maxbo finner du dette morsomme lekehuset for barn med hems i den høyeste delen. Leveres med blomsterkasser, vinduer i plexiglass, skodder og gulvsett. Morsomt lekehus med hems i den høyeste delen.

Leveres med gulv,glass,blomsterkasser og skodder. Sommerbutikken AS selger lekehus, redskapsboder og gjestehytter i laftede materialer og reisverk over hele Norge. Sommerbutikken AS - Lekehus/Lekestue Rødhette.

Beskrivelse fra leverandør Morsomt lekehus med hems i den høyeste delen. Lekestuen Rødhette med hems selges mot henting på Nøtterøy utenfor. RKC Lekehus Rødhette 4M Utstillingsmodell selges.


Utstillingsmodell og varen selges i den stand den er. Varen kan besiktiges innenfor våre åpningstider. Våre flinke kundeservicemedarbeidere svarer telefon,chat og e-post mandag-fredag kl.


Produktkatalog/Uterommet- 28… Et morsomt lekehus for barn med hems i den høyeste delen. MAXBO Stormarked Hvam on Instagra“ Lekehus Rødhette 4mfra RKC. Et morsomt lekehus for barn med hems i den høyeste delen.

Lekestuer og lekehus byggesett du kan enkelt bygge selv t. Leveres med blomsterkasser, vinduer i plexiglass, skodder og . Et morsomt lekehus for barn med hems i den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg