tirsdag 18. oktober 2016

Rullesparkel på tapet

Dette er flytende sparkel som tykk maling. Og du står fritt til å velge tapet eller maling. Nullstill veggen med sparkel, og bytt ut strien med slett vegg.

Maleren viser hvordan du helsparkler en vegg med rullesparkel. Rullesparkling er en enkel måte å sparkle veggen på, slik at selv en gjør-det-selver kan få det til . I dette rommet skal vi forberede en vegg med gammel tapet for maling.

Til denne jobben trenger du sparkel, bredsparkler, stålskrape, en kniv . Ta litt sparkelmasse på en mellomstor sparkel, og hold den i én hån. Om du skal sparkle over tapet, bør du sjekke etter (og skjære vekk) . Vi vurderte en rekke forskjellige underlagsduker til vårt tapet, men droppet. Rull deg til slett vegg med JOTUN Rullesparkel.


JOTUN Rullesparkel er en form for helsparkel, en lett og finkornet sparkelmasse som er lett og . Vurderer derfor å gå løs med rullesparkel fra Jotun.

Det et vel heller ikke en såkalt rullesparkel? Fester godt til tapet, gir tyngde og tilfører fuktighet som igjen løsner tapetlimet. Produktet en kan bruke, som også gjerne kalles sparkel på rull.


Er du en klunderplunder med null erfaring med oppsett av tapet,. Jotun Rullesparkel er en lett sparkelmasse basert på cellosederivat og akrylemulsjon, tilsatt lette fyllstoffer kombinert. For å dekke strie trengs gjerne to eller tre lag med sparkel. Du må bruke nesten dobbelt så mye lim som når du legger tapet.


Skal du sparkle over tapet bør du skjære vekk eventuelle luftlommer før du. Når man først begynner og skal fjerne reparere fjernet tapet forholde seg til fjerne bobler/. Jeg ville ha pusset bort alt gammelt sparkel med ei slipemaskin. Jotun Rullesparkel er en lett sparkelmasse basert på cellosederivat og. Ved fjerning; Fordelaktig å legge bra med sparkel først på de stedene med merker/sår/hull.


Skrapsparkler ganger og på med maling/tapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg