onsdag 5. april 2017

Kunstgressbane

En kunstgressbane består av ulike komponenter som sammen gir underlaget dets karakter og . Informasjon om og kampprogram for Linflåa kunstgressbane. Informasjon om og kampprogram for Tingvoll kunstgressbane.

Veilederen gir en innføring i bygging, drift, vedlikehold og rehabilitering av kunstgressbaner. Den er basert på erfaringer fra de siste baner som er bygget i Norge . Nye krav til kunst- gress, og rask utvikling av produkter som følge av dette, har imidlertid ført til at tidligere publikasjoner om temaet . En kunstgressbane er et totalsystem som består av forskjellige deler.

Alle disse delene har en egen funksjon og bestemmer sammen de idrettstekniske . Barn og unges oppvekstmiljø skal være i fokus. Gir mer og bedre fysisk aktivitet blant barn og ungdom. Otra IL Fotball forprosjekt kunstgressbane. Fotballgruppas hovedoppgave er å gi et godt aktivitetstilbud til alle i bygda som har lyst til å spille. Bare fra én enkelt kunstgressbane forsvinner årlig mellom tre og fem tonn gummi fra gamle bildekk.


Sivilingeniør SVEN AUNE AS - Rådgivende Ingeniør Idrettsanlegg - Postboks 9- 8001 . Ny rapport viser at gummigranulat fra kunstgressbaner kan være den nest største kilden til mikroplast på land. Forsiden; Om oss; Arenaer; Skeidvoll Kunstgressbane.

Kjørebeskrivelse: Følg Etil Sandnes Nor følg RV44. Vi har Tarkett Playfoot XM Evolution, et dekke som tilfredstiller kravene for elitefotball gitt av NFF 01. Høsten 20ble det bygd kunstgrasbane der grusbanen låg.


Det at grusbanen hadde så gode grunnforhol gjorde at det var forholdsvis . Minde kunstgress halv bane A, Øverlands-Minde kunstgress halv bane B, Øverlands-Minde kunstgress hel bane. Vinneren ble kåret og den heldige klubben .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg