onsdag 19. april 2017

Avløpspumpe

Avløpspumper til boliger og virksomheter. Avløpspumper med stor og liten kapasitet, kuttefunksjoner m. Trodde du det bare var å sette den over sluket og pumpe i vei? Vi skal byge sokkelleilighet med kjøkken, baderom med WC og vaskemaskin. Avløpsutaket er på bakkeplan, og vi trenger avløpspumpe.


Bestill 62017SFA SaniDouche avløpspumpe (velegnet til dusjkabinett, servant og bidé) og spar -1. Se Avløpspumper og finn et stort sortiment fra .

Her finner du vårt store utvalg av avløpspumper. En avløpspumpe brukes til å lede vannet vekk, der man . Bestill 6143636Grundfos SololiftWC-avløpspumpe (velegnet til toaletter, dusjkabinetter, servanter og bidé) og spar -1. En avløpspumpes hverdag er tøff, og er blitt enda tøffere de siste år.


Det som kommer inn i pumpestasjonen er ikke bare det som burde være der, men også . Tekniske spesifikasjoner: For å åpne tette avløp Dimensjon: 1mm Materiale: Tre og gummi. Avløpspumpe pumpestasjon for kloakk, avløpsvann, grunnvann og overvann. Service og installasjon av avløpspumpe og pumpestasjon. Varenr: 61436563 Alt varenr: 904571 Produkt navn: Grundfos SOLOLIFTC- Produkt beskrivelse: Avløpspumpe, Produkt info: SOLOLIFTC-C-er et .

Lette, effektive og kompakte rustfrie senkbare pumper for grunnvann og lett avløpspumping i mindre pumpesumper . Sump pumper og avløpspumper er to typer pumper som brukes i boliger som brukes som boliger og andre konstruksjoner. Senkbar avløpspumpe type ABS AS 05- 0841. Senkbar kvernpumpe type ABS Piranha 08/09. Sulzer forbeholder seg retten til å endre spesifikasjoner på grunn av . Robust avløpspumpe med håndtak/belg i PE-plast og sugekopp i PVC-plast. Det mest unike med denne avløpspumpen er dens tettnings-teknologi.


Pumpen er konstruert for å operere i et tørt miljø – og benytter mediet som kjøling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg