mandag 3. april 2017

Vaske skifer med saltsyre

Vasket etter en tid med svamp over fugene som jeg pleier med vanlige. Penslet på ufortynnet saltsyre , skrubbet skiferen og spylte rent. Hvis du har flekker som ikke vil komme ut med vask, flekkbehandling, eller naturlig bleking fra solen, kan siste utvei være å bruke saltsyre. Ved hjelp av saltsyre vil fjerne det øverste laget av skifer, flassing bort de fargede delene.


Dette flott blanding vil forlate marmor din ren, men som en ekstra fordel, kan du bruke den samme lim på skifer. Det finnes en rekke gode rengjørings- og vedlikeholdsmidler du kan. Spyl saltsyre løsning av skifer med vann.

Bruk en blanding av del blekemiddel og deler vann til tøffe innendørs og utendørs skifer flekker. Kalkutslag på skifer og fliser er lite estetisk og vanskelig å fjerne. Saltsyre er et effektivt middel til fjerning av kalk. Vanligvis brukes rå saltsyre av handelskvalitet (30-).


Akol Saltsyre er en fargeløs, gul væske med stikkende lukt. Til vask av murgulv: Bruk del Akol Saltsyre og deler vann. Bildet til venstre viser før og etter behandling for fjerning av stearin fra skiferplate. Det har blitt utført en enkel behandling som tydlig viser bra resultat.


Skifer er den steinsorten som trengs mest vedlikehol grunnen til det er at skifer. Alternativt vaskes kalken bort med saltsyreoppløsning som sprøytes på. De siste restene - steincrete på skifer, Bubbles, 11/29/12:AM. Jeg har vasket ggr med saltsyre, så en omgang med godt med vann, . Skuffelsen var enorm da fugeslør og overflødig fugemasse skulle vaskes bort i dag etter mye nedlagt tid i flislegging.


Vi bruker en grå sementbasert fugemasse, vasker og renser som gale, og likevel blir det ikke helt rent. Til daglig vask av skifer er det lite behov for rengjøringsmidler. Ved valg av rengjøringsmiddel bør det tas hensyn til hvilken impregnering som eventuelt er . Nedenfor ser du hvilken effekt man kan få ved å behandle skifer og marmor.


Uunnværlig vaskemiddel for rengjøring av alle typer overflater. Har prøvd å vaske med salmiakk og kokende vann, men flekken er der fortsatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg