tirsdag 4. april 2017

Norrøna vask moss

Vi tilbyr vask, rens og reparasjon av arbeidstøy og arbeidsantrekk til alle typer bedrifter. Norrøna-Vask i Moss har slått seg selv konkurs etter at selskapet ikke klarte husleiekostnadene for anlegget ved Mosseporten. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Kontaktinformasjon for Norrøna-Vask AS Moss, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Norrøna-Vask AS og Arne Nilsens Tepperenseri, Vålerveien 1i Moss. Bredriften ble etablert av Arne Nilsen i 1934.


Vi har tidligere kjøpt et konkursbo på et vaskeri på Forsand som vi solgte videre til Polen. Denne gang kjøpte vi et stort konkursbo på et vaskeri på Moss. Vi er komplett leverandør av tekstilrenhold til næringsliv og private. Fra vårt anlegg i Moss betjener vi store deler av Østlandet . Velkommen til Norrøna-Vask AS og Arne W Nilsen Tepperenseri. Vi er komplett leverandør av tekstilservice tekstilrenhold vaskeri og renseri til næringsliv og . Norrøna-vask A/s på stedet Stranda med telefonnummer: +476925195 adresse og interaktivt kart.


Ring gratis til Norrøna-vask A/s nå eller skriv en vurdering. Norrøna-vask i Moss, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og . Vi er totalleverandør og utfører fagmessig og miljømessig vask rens. Norrøna-vask AS har besøksadresse Vålerveien 18 15Moss og postadresse Vålerveien 18 15Moss. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS . Norrøna-Vask A/S i Moss, anmeldelser skrevet av ekte mennesker.


Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Opplysinger om Norrøna-Vask As Konkursbo fra MOSS. Se beskrivelse av foretaket, meninger, adresse, ankomst, kontaktopplysninger, lignende foretak, foretak . Vi utfører alt innenfor området vask/rens av arbeidstøy, tekstilservice for hotell. Besøksadresse, Vålerveien 18 15Moss. Norrøna-Vask A/S in Moss, reviews by real people.


Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what's great and not so great in Moss and . Norrøna-Vask As er et AS stiftet April 19som driver innen vaskeri- og renserivirksomhet. Selskapet holder til i Vålerveien 1i Moss og kan kontaktes via . NORRØNA-VASK AS company contacts on Norway Directory. Klikk på lenken for å lese mer om Norrøna-Vask AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg