fredag 28. april 2017

Hybel trondheim korttidsleie

Leiligheter, hybler, studentbolig og bofellesskap til leie i trondheim. Vi formidler et bredt spekter av hus, leiligheter og rom til leie på korttidsbasis. Lei fra personer i Trondheim fra 2kr NOK/natt.

Finn unike steder å bo med lokale verter i 191. Bestill unike boliger fra lokale verter og opplev byen som om du bor der. Trondheim Leilighetshotell tilbyr alt fra små rom til store suiter for kortere eller lengre perioder til en rimelig pris.


Vi leier ut hybler og leiligheter for single, par og familier.

Dette får du ved å leie hybel i Trondheim hos Stiftsstaden Studentby. Perfekt som firmaleilighet eller for korttidsleie, med god tilgang til både Oslo S og sentrum .

For lengre opphold er våre apartments en ypperlig løsning, og som skapt for å få mest mulig ut av både jobb og fritid. Se alle våre leiligheter i Norge og Belgia . Finn eiendom og bolig i Trondheim, Malvik, Melhus, Røros eller andre steder i Sør-Trøndelag. Bolig og eiendom i alle størrelser og prisklasser - hus, leiligheter og hybler. Logg inn på Facebook for å sjå meir av Hybel. Ved å like denne siden får du oppdateringer om nye.


SentruPraktisk 2-roms på kvm til leie midt i hjertet av Trondheim! Dronningens gt 5 hybler midt i Trondheim sentrum m/ takterrasse . Ny renovert og møblert hybel til leie med sovealkove og koselig peis. Ny moderne leilighet sentralt i Trondheim. Korttidsleie og Airbnb gjør det vanskelig for skoleelever å finne hybel til skolestart. Dersom noen annonserer en ledig hybel Facebook, ser jeg i tråden at folk skriver at utleierne heller bør leie ut til turister.


Beta-apartments driver utleie av leiligheter for korttidsleie i Trondheim sentrum. Frost Eiendom har botilbud til studenter på Voll Studentby ved Moholt i Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg