tirsdag 18. april 2017

Verform trapesplate

Enkel guide i hvordan montere og skjøte takplater i stål. Se guide for hvordan skjøte og legge nytt ståltak med Verform Trapesplater. Verform Takpanner kombinerer det klassiske utseende til takstein med stålplatenes solide. Verform Trapesplater i stål har et tidløst, klassisk utseende. BufretVerform trapesplater av stål eller aluminium er rimelige og enkle å montere, slik at du sparer tid og penger.


Verform leverer alt du trenger til å bygge eller . Hvordan montere og skjøte takplater i stål. Se guide for hvordan skjøte og legge nytt ståltak med Verform Takpanner. En solid trapesplate for nybygg og rehabilitering.


Produsert av kvalitetsstål; Vekt kun kg/m²; Lang levetid; Lett å montere. TRAPESPLATE FOR TAK OG VEGG Enkel montering! STEINKJER MEKANISKE er DIN forhandler av Verform Arctic Takpanne og Verform TP-Trapesplate. Vis alle; SSAB; Verform Arctic Takpanne; Verform AS; Verform TP-Trapesplate. SMas FORHANDLER VERFORM Tak og Veggplater.


Takkonstruksjon med OSB og trapesplater i stål. Ekstra profilhøyde, tett profilform og kraftige vinkler,sammen med garantert jevn ståltykkelse og meget høy materialkvalitet – gjør Trapesplaten .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg