fredag 14. april 2017

Montere østerdalspanel

Innvendig panel brukes som oftest på vegg og tak, kan også brukes som brystningspanel mm. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. Passer utmerket til Stuer og større rom på hytter.


Ha dette klart før du skal montere panel. Benyttes clips er den klar til bruk etter montering. Våre beisede paneler er å regne som et ferdig produkt etter montering.


Solpanel kan like godt monteres på vegg som i tak. Våre beisede paneler er klare til bruk etter montering. Ved å benytte våre panelklips kan du montere panelene uten synlige spikerhull.


Produktet er klart til montering, og det er ikke påkrevd med noe. Monteres med skjult innfesting ved spikring i fjørside. Poenget med å montere kledningen på lekter er at det. Ettersom vi har liggende panel på veggene, så synes jeg det er penest med takpanel som ikke bare er en fortsettelse av veggen, men som monteres stående.


Kløfta, Nannesta Fetsun Lillestrøm, Halden, Tobøl. Kun lov når man bruker feks Østerdalspanel. Krever større dyktighet å montere stående panel? Soknapanel Østerdalspanel Alle foto for Jotun: Fotograf Morten Rakke. Diagonal vegg Montering av panel diagonalt på vegg eller i tak gir en helt spesiell . Gulv: Romance glatt Vegg: Østerdalspanel industrielt behandlet med ett strøk drivved interiørbeis.


Parketten er svært stabil og enkel å montere. Kjøkken, stue 1- spisestue, loftstue, gang, entre; stående Østerdalspanel,. Solrik og lun beliggenhet med flott utsikt mot Ruafjødd og Løyningsheii. Ligger i et etablert hyttefelt med noen nyere tomter. Vegg: Østerdalspanel, beiset i fargen drivved Gulv: Siljan 1-stav furuparkett.


Eikås hytte: Vegg Østerdalspanel beis Lys Varde dbl. X17O _ 21x1rundtømmerpanel 28X1_ 28x145. Andre profiler og dimensjoner kan produseres . Det blir østerdalspanel fra det lokale sagbruket som har levert øvrig panel til hytta.


Montert liggende og med laftede hjørner gir også dette . Den kan monteres både stående og liggende, og er populær som brystning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg