onsdag 26. april 2017

Akustisk skumgummi

Akustisk behandling kan transformere et rom med forvrengt og klumsete lyd til et rom med skarp, klar og lys lyd. Akustikk er et vanskelig felt og har mange myter. Skumgummi – har absolutt lyddempende egenskaper, men demper eller isolerer ikke bass .

For akustisk demping i studi/prosjektstudio etc. Pyramide mønstret skumgummi Pakken inneholder stk plater a 50xmm, totalt m2. Grå eggekartong skum for demping av reflekser og akustikk i mellomtone og diskant regionen.


Billig forbedring av lytting/opptakssituasjon.

For akustisk demping i studio/prosjektstudio etc. Pyramide mønstret skumgummi Pakken inneholder stk plater a 50xmm Totalt m2. Basportsplugg Basreflexdämpare i skumgummi från Proson. Dämpplatta Profilerad akustisk dämpplatta framställd av ett speciellt material med hög . Da er det bedre å lage selv av rockwool akustikk plater. Bare som et lite tips til andre som ønsker å lefle litt med Akustikk uten å måtte bestille en.


Der får du tak i skumgummi i alle former og fasonger. Akustiske forbedringer, som også ser bra ut - Side 2innlegg7. Byggmaterial byggteknikBufretLignendeOversett denne siden2.

Hej, Har tänkt göra ett rum nere i källaren där det ska vara bra akustik. Tänkte sätta upp någon form av absorberande matta eller liknande på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg