mandag 24. april 2017

Selvlysende stjerner

Selvlysende stjerner med farger Selvlysende stjerner med fargerUtsett stjernene for lys i ca. Shangri-La GLOWSTARS selvlysende stjerner - De originale Glødestjernene! Lag en magisk natt himmel i tak og på vegger med hundrevis av små .

Disse fine stjernene kan du henge opp i taket ditt. Når du så skrur av lyset, vil stjernene være selvlysende! Selvlysende Stjerner med størrelse x cm.


Fåes i tre forskjellige fargevalg, eller blandet! Selvlysende Stjerner Stjerner - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Slike små stjerner som kan festes i taket eller på veggen og som lyser i mørket?


Har kjøpt slike tidligere på Extra Leker, men nå har de ikke. SPIRIT 3093-Ø130cm selvlysende stjerner. Håndtuftet av Espirelle Polyakryl og Polyester selvlysende garn.


Lag den mest fantastiske verdensrom-stemningen på soverommet med dette settet. Innholder 1ulike stjerner, planeter og Supernovas. Lades av seg selv i naturlig eller kunstig lys. Sammenlign tilbud på Selvlysende stjerner i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår .

Kjøp RoomMates, Veggdekal, Selvlysende Stjerner fra RoomMates på nettet. Du finner også andre Vegg- dørdekorasjoner fra RoomMates hos Lekmer. Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse. Selvlysende stjerner, stk, i ulike størrelser fra til cm.


Disney Frozen Selvlysende Stjerner er fine dekorasjonstjerner til rommet ditt med bilder fra Disneyfilmen Frost. Fest de selvlysende figurene i taket eller på . Selvlysende stjerner til å feste på vegger eller taket. Med disse kan du lage din egen stjernehimmel på soverommet.


Vær kreativ å forme dine egne figurer og . Barna her i huset fikk det av onkel og tante. Sov under stjernene med disse selvlysende veggdekalene fra RoomMates. Disse Glow-in-the-dark-dekorene lyser på barnets vegg eller tak hver kveld. Nå har du muligheten til å pynte opp barnerommet med stjerner som lyser i mørket (Glow in the dark). Også en god ide til julekalenderen/forundringspakke til jul!


Fet plugg av akryl, hvor det i fronten er en selvlysende stjerne, som vil lyse opp hvis man går inn i et mørkt rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg