fredag 28. april 2017

Lydpotte til båt

Varenr, Produktbeskrivelse, Lager, Pris . Det står vel ikke liter vann i potta under gange.

Det refereres vel til volumet av potta, og ved stillstand . I min P4har jeg to TAMD 60C motorer med avgass rett ut uten noen lydpotte. Som min onkel sa vi hørte deg halvtimen før du .

Trenger et bilde eller en beskrivelse på hvordan en lydpotte på en Baltic bør monteres. Lydpotte - lekkasje grunnet korrosjon - posted in Båtforumet: En kamerat med identisk båt som meg observerte lekkasje i eksospotta i går. Forurensningstilsyn påbudt alle båter med hurtiggående motorer (i praksis alt annet enn semidiesler) enten å montere eksospotte eller å lede eksosen ned i . Ny eksospotte - mindre støy Båtliv er støyende. Når vi tester båter, måler vi ofte at støyen i en gjennomsnittlig godt støyisolert motorbåt i plan eller halvplan . Lydpotte fra DPC er blant de beste på markedet. Systemet kan brukes både på seil- og motorbåter.


Lydpotten/vannlåsen er konstruert med rustfrie stålender . Stokken Båt og Motor Stokken 16Vesterøy Telefon: 51. Søkte litt rundt på nettet om det ikke fantes lydpotter, for det er det ikke i båten. Lydpotte til Sabb hk komplett med eksos bend. Eksospotte Range Løft Silencer Top-In, Top-Out Løft Silencer Side-In Høyt Out Løft Silencer Vinkel-In Høyt Out Løft Silencer End-In End-Out I tråd Silencer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg