mandag 17. april 2017

Tømmerpriser 2016 at skog

Ved inngangen til vinteren er det fremdeles stor etterspørsel etter sagtømmer av gran og furu. Prisene på sagtømmer ligger cirka kroner høyere enn sist vinter . Mer oljeboring og økt vern av skog – hvor ble det grønne skiftet av?

Alle mener vi skal gå mot et mer bærekraftig samfunn. Hei, Vi lurer på priser på tømmerpriser på gran og lauv og på massevirkepris av gran og lauv. Skogen er av god bonitet 20-2 stort sett og hogstklassen er og 5. Det ble i alt hogd millioner kubikkmeter tømmer for salg i 2.

Det er prosent mer enn i samme kvartal i 2015. Gjennomsnittlig tømmerpris gikk samtidig opp med kroner i denne perioden. Eiendom og skog; Miljø og økologisk; Produksjon og marked; Internasjonal. Som skogeier vil du naturligvis ha best mulig betalt for tømmeret ditt.


Tømmerprisen styres av tilgang og etterspørsel og vil variere gjennom året. Konkurransetilsynet har fattet vedtak om å forby foretakssammenslutningen mellom AT Skog SA og NEG Skog AS. AT Skog eies av rundt 75skogeiere fordelt på skogeierlag. Over halvparten av tømmerkjøperne Norsk Skogbruk har vært i kontakt med nå.


Nå er forklaringen på rekordhogsten gode tømmerpriser og gode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg