mandag 24. april 2017

Legge laminat rundt trapp

Blir satt på spongulv og deretter alloc laminatgulv. Skal legge parkett i stuen, og der er det også en trapp. Jeg lurer på hva som er beste måte å gjøre dette på. Kjøp slike små dørlister, som man kan legge rundt der trappen treffer gulvet og det . Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt.


Klippet er hentet fra DVD'en Ottos laminatgulv. Kan jeg legge Pergo laminatgulv på gulv med gulvvarme? Hvordan legger jeg et Pergo laminatgulv i en trapp? D] Vi bygger hus, og entrepenøren mener trappen skal inn i huset,.


Dere som bygger, fikk dere legge gulv under trappen, eller måtte dere legge parkett/laminat inn til trappen? Mest vanlig er parkett- og laminatgulv, men det også et stort utvalg klikkgulv å få kjøpt i. Til alle sider (og trapper, rør og andre hindringer) må det være en. Trapper som er gamle kan bli som nye med noen enkle grep. Du kan fint legge tynn parkett eller laminat oppå de gamle trinnene.


Hvert år skjer det mange tusen uhell i trapper rundt omkring i landet. Kan dere ikke bare legge gulvet rundt trappa, da?

Metoden er stort set lik om du legger parkett eller laminat. Beregn nok klaring til en 2-3mm fuge rundt hele røret/buen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg