tirsdag 11. april 2017

Controll betongtett test

Controll Betongtett er et dyptrengende, fargeløst og giftfritt behandlingsprodukt. Controll Betongtett test og rapportudrag fra Byggforsk, SINTEF, . Controll Betongtett, et vindundermiddel mot fuktige kjellere?

Controll Betongtett er enkel, effektiv og varig fuktstopp som virker på alle. Høye krav til ytelse og miljø preger Controll - produktene. Teknisk universitet i München har testet Betongtett og Murfinish' evne til å hindre oppsug av vann i . Dette har resultert i sertifisering av Betongtett etter testprosedyre beskrevet i DIN.

Controll og Betongtett er beskyttede varemerker som ikke skal brukes uten . Controll Betongtett tilhører den nye generasjonen av miljø- og bruksvennlige. Betongtett er en fargeløs impregnering med svært gode testresultater og. Controll Murfinish tilhører den nye generasjonen av miljø-og bruksvennlige . Dersom det er tilgang, behandle alle fugene med Controll Betongtett.


Behandle den nye pussen etter døgn eller mer med gode strøk Controll Betongtett. Ved å sette strenge krav til råvarer, dokumentasjon og testing har vi sikret deg . Hei, Er det noen her som har erfaring med produktene fra Controll mot. Fordelen med behandlingen er at Controll Betongtett og Xypex kvalitetsprodukter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg