tirsdag 12. september 2017

Diy betong

Vi har samlet åtte utrolig fine DIY-prosjekter til deg. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse . Støp dine egne lysestaker av betong på fem trinn.

Se ideen til Støpte lysestaker og oppheng av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Støpte lysestaker og oppheng av betong og bestill materialene . Gjør det selv prosjekter i betong, inne eller ute, stort eller smått. Diy concrete, Cement and Concrete . Hvertfall så så jeg noen bilder av noen julenisser på en facebookgruppe, disse var laget i betong, og da fikk jeg akutt lyst til å sette i gang. Betong setter et røft og rustikk preg på interiøret.


LES OGSÅ DIY: Dekorativt juletre av flaskebørste. Nu när våren pockar på så är det verkligen dags att ta itu med betongprojekten. Och för dig som tycker det verkar krångligt.


Det er så mye fint man kan lage selv av betong til hagen og ellers – Vi gjorde et lite forsøk i sommer. Ingen av oss har noe som helst erfaring . Betongstøping er et perfekt sommerprosjekt som vi vet at mange av våre kunder har lyst til å prøve eller videreutvikle. For å gi dere litt inspirasjon og nye ideer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg