onsdag 20. september 2017

Walls4you

Walls4You veggplater leveres ferdig med tapet. Genialt til oppussing, renovering og nybygg. BufretLignende408Walls4you Imagine Plain Rose 3.

Forestia Walls4you Flow Plain Dark Concrete B LQ. Et stort utvalg ferdigtapetserte veggplater. Veggplater med ferdig pålagt fibertapet i topp kvalitet og lekkert design.


Til Walls4You finnes det også kombilister som tapes enkelt i enten innvendig eller utvendig hjørne. Listene kan leveres i følgende dekorer: 104winebox, . Walls4You - Ferdig tapetserte veggplater. TREND kolleksjonen er for deg som vil ha det nyeste.


Lekker både som fondvegg og i hele rommet. High quality chipboard for walls with top quality stylish pre-applied wallpaper. De ferdigtapetserte veggplatene Walls4You kan derimot monteres rett på eksisterende vegg, enten den er slett, har panel eller en annen type struktur, bare . Walls4You er ferdigtapetserte sponplater med låsprofil og monteres uten synlig skjøt. Walls2Paint og Walls4You er geniale produkter, enten du skal bygge et nytt hus eller pusse opp kjøkken, soverom, gang eller loftstue.


SPONPLATE 12X0620X23BASIC BOHEMIAN BEIGE 50F 2-PK.

SPONPL WALLS4YOU WINEBOX LIGHT GREY 12x620x23Dekornr. Ferdigtapeserte veggplater som er enkle å montere. Disse retningslinjene gjelder for montering av Forestia Walls4You. Färdigtapetserade kvalitetsspånskivor för väggar. De ferdigtapetserte veggplatene fra Forestia/Byggma, kalles Walls4You.


Dette er sponplater som enkelt skrus og klikkes sammen, uten at du . Forestia Walls4You leveres i mm tykkelse med låseprofil på langsider. Finnes i mange forskjellige design og farger. Jeg har ikke erfaring med disse, men jeg har lagt walls4you og der ser du ikke.


For tapet utgaven (Walls You) så trenger du ikke lime.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg