onsdag 13. september 2017

Protan takbelegg

Protan - stolt leverandør av innovative tak, membraner, Ventiflex. Protan er totalleverandør av kvalitetsmembraner og takbelegg for alle type tak. Protan er en ledende taktekkingskjede i Norge.

Protan takbelegg er testet og utprøvd på tak under alle klimaforhold de siste årene. Takbelegget er designet for mekanisk innfesting på eksponerte tak, både nybygg og rehabilitering. Protan Takbelegg kan installeres på både flate, skrå og . Så langt vi kjenner til, er Protan den eneste produ- senten av PVC-takbelegg i verden med en egen, betydelig takentreprenørvirksomhet.

Omtekking/Rehabilitering PROTAN TAKBELEGG kan benyttes for å tekke om alle type takkonstruksjoner. På flate tak, med og uten singel- ballast, på skrå og . Protan takbelegg benyttes på alle typer tak. På diffusjonssperre og isolasjon monteres Protan takbelegg mekanisk ved hjelp av skruer eller stift og hylser som .

PVC-takbelegg har vært brukt i det norske markedet siden 1970-årene. Kjente produktnavn på PVC i Norge er Protan, Sika/Sarnafil, Alkorplan og Ektafol. TG 20Protan SE, SE-L, SE Titanium+, EX og EXG takbelegg.


Protan AS; Postboks 4Brakerøya; 30Drammen; Norge; Tlf: 00. Kurs for viderekommende i taktekking av takbelegg og membraner. Protan er et utmerket produkt, men det er ikke bitumenbasert, det er pvc. Lenger ned i Europa er det vanligere å helsveise takbelegget.


Protan har levert takbelegg og membraner siden 197 og kan dokumentere produktenes. Lang levetid – Protan takbelegg har de siste årene blitt installert på tak i ulike klimasoner, som strekker seg fra ørkenen i Afrika til tundraen på Svalbard. Protan AS er et familieeid konsern med hovedkontor i Drammen, og med.


Tradisjonelt er Protan takbelegg blitt brukt på flate tak der kravet til styrke og tetthet er . Protan SE takbelegg uten bruk av festemidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg