fredag 29. september 2017

Ikea hamar

Lad opp batteriene mens du handler hos oss! På IKEA Ringsaker finner du innlandets største ladestasjon, hvor vi i samarbeid med Fortum tilbyr hurtiglading . Vi holder åpent mandag–fredag 10–og lørdag 10–18.

Sjekk ut de gode tilbudene våre eller ta en matbit i restauranten vår. BufretLignendeVi har alltid lave priser på IKEA Ringsaker, men av og til har vi satt ned prisene ytterligere. Så de gode tilbudene våre her eller kom innom varehuset.


Har du et oppussingsprosjekt og trenger hjelp, trenger du en god garderobeløsning eller skal du planlegge kjøkken?

Her får du inspirasjon samtidig som du får . IKEA Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom mm. Har du ikke varehus i nærheten, kan du enkelt handle på IKEA. Lyst til å prøve å lage noen av IKEA spesialiteter selv? Vi har samlet mange av våre oppskrifter i et eget oppskriftshefte. Vikingskipet på Hamar eller fire ganger fotballbanen på Briskeby Stadion.


Alle telefonnummer, adresser og åpningstider for IKEA butikker i Hamar. Tomta ligger i Nydalen like utenfor Hamar. For dager siden - JULENISSE: Sjefen ved Ikea Ringsaker, Jens Listrup håper at flest mulig ansatte gir den lokale julegaven på 4kroner direkte til Røde Kors.

INTERNASJONALT: Bildet viser en Ikea-kunde i et varehus i Stoughton, Massachusetts. I 2014/åpner Ikea butikk mellom Hamar og . Går fra Stange sentrum tett forbi Vikasenteret, Hamar sentrum, Maxi, Olru Nydal og Brumunddal sentrum; Kjører helt til døra på IKEA i senterets åpningstid . Ettårsjubileum for Ikea Ringsaker lørdag og et år siden Ikea-paret Olle og Tina kom flyttende. Navnet IKEA er en forkortelse av Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd. Av tre nominerte var det til slutt Ikea som fikk Ringsaker kommunes.


Peter Butenschøn er byutvikler, arkitekt og leder Hamar kommunes . Ikea sin hytteavdeling på Hamar går over all forventning. Her får du et intervju med varehussjef Jens Listrup om hans tanker om hyttemarkedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg