tirsdag 19. september 2017

Jackon siroc lelement

Med Siroc får du et behagelig inneklima og et redusert engergibehov. Siroc L-element har en kjerne av Jackopor EPS som er belagt med fiberarmert . Alle Siroc elementene har en kjerne av Jackopor EPS som er belagt med fiberbetong.

Siroc L-element er et kantelement for gulv på grunn som gir en. Siroc isoleringselement har en kjerne av Jackopor EPS som er belagt med fiberarmert betong. Siroc L-element är vårt vanligaste kantelement för platta på mark och ger en isolerande, tålig och snygg sockel vid grundläggning.


Jeg støpte ringmur med Jackon elementer sist høst, og det gikk veldig greit.

Har laget L forskaling fra Siroc L-element fra Jackon til et anneks. Sundolitt L-element for hus uten kjeller. JACKON Siroc SIROC RETT L-ELEMENT Kantelement til fundamentering av boliger og industribygg. Jackon Ringmur, Thermomur og SIROC elementer våre mest.


Siroc L-/U-element er kantelement for gulv på grunn.

Siroc L-element är ett typgodkänt kantelement för platta på mark. Innan Siroc L-element monteras, justeras. Siroc L-element används till grunder med platta på mark. Siroc L-element har en kärna av Jackopor EPS, belagda med en.


JACKON ELEMENT-L HJØRNE SIROC H5T100MM. Jackon L-element av expanderad polystyren (EPS) är ett kantelement som ger isolerande,. Sockelelement med L-format tvärsnitt samt hörnelement, avsett som kvarsittande form vid gjutning av betongplatta på mark. Monteringsanvisning - Jackon Siroc element. Siroc Garageelement Monteringsanvisning- jackon.


Jag letar febrilt efter en återförsäljare som då säljer kantelement av typen Siroc. Jag hittar Jackon, men inte vem som säljer Jackons produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg