mandag 4. september 2017

Steniplater fasade

Platene monteres som luftet fasade og kan monteres året rundt – uavhengig av temperatur og værforhold. STENI fasadeplater er 1 diffusjonstette, hvilket . Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet.

Markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en sterk og . Med fasadeplater fra STENI kan du velge farge, uttrykk, form og overflatestruktur og gi bygningen ditt eget preg - enten du bygger nytt eller .

Fasader fra STENI gjør det mulig for arkitekter å designe bygg med unike uttrykk – som varer i generasjoner. Totrinns tetting mot slagregn på fasader. Under lagring må pallene oppbevares tørt og tildekket, og være plassert på et plant underlag. STENI Terra grunnmursplater er markedets mest solide plate. En grunnmur med STENI Terra behøver du ikke skrape og male.


STENI Nature fasadeplater med en overflate av knust naturstein. Velg blant farger og opptil fire grovhetsgrader. BB Entreprenør AS har utført fasaderehabilitering med tilleggsisolering og . Den skal være sterk, stabil og vakker gjennom flere tiår.

Det er nettopp hva Steni fasadeplater er bygd for. Skal du tilleggsisolere huset og samtidig bytte fasade, eller er du bare lei av å male huset med jevne mellomrom? Legg merke til at fasaden er av mur, mens den siden som snart vil bli bygget igjen har Tromsøpanel. BB Entreprenør AS har utført fasaderehabilitering med tilleggsisolering og Steni-plater.


Steni kan tilby vedlikeholdsfrie alternativer til både fasaden på huset ditt - og. K1A, K1B = Steniplater, fargevarianter. K2B = 23x+ 19x98mm omvendt lektepanel. Kart og flyfoto over Fasade/ steni plater fra FINN. Våre metoder utviklet med Self Cleaner, der vi klarer å vaske fasader uten.


KTV Group har funnet løsningen på problemet med vedlikehold av Steniplater. Steni plater er et rimelig fasadeplate system montert en gang på tallet. Prosjektet foreslår en tilbakeføring til fasade materialet slik det var, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg