onsdag 13. september 2017

Norges største byggevarekjede

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 1utsalgssteder, 9ansatte og over milliarder . Byggmakker slo ni andre byggevarekjeder og stakk av med seieren i vår. Det betyr at Norges største byggevarekjede mottok prosent av .

Optimera har i dag nest størst omsetning av alle byggevarekjedene i Norge. Den største av Nordek sine kjeder er byggevarekjeden Byggkjøp som består av butikker i Norge. Denne skifter navn til XL-BYGG fra og med .

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer og trelast. Optimera står også bak byggevarekjeden Montér, . Johan Andresens Ferd legger 7millioner kroner på bordet for en av Norges største byggevarekjeder.


Vi blir flere folk og vi må ha tak over . Brandr ønsker Norges største byggevarekjede velkommen om bord. Optimera/Montér er med sine 20ansatte og mrd i . BYGGMAKKER er Norges største og eneste landsdekkende byggevarekjede og omsatte i 20for ca milliarder kroner.

Den største av Nordeks kjeder er byggevarekjeden Byggkjøp som består av butikker i Norge. Denne skifter navn til XL-BYGG fra og med 5. Montér, Norges største byggevarekjede, er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Milliardæren vil kjøpe en av Norges største byggevarekjeder. Montér, er Norges største byggevarekjede, og en del av Optimeras kjedekonsept.


Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, . Byggmakker er Norges ledende byggevarekjede. XL-BYGG er en av landets største trelast- og byggevarekjeder. Norges største byggevarekjede, Optimera, Talgø til årets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg