tirsdag 19. september 2017

Nytt hull i leca pipe

Jeg har en gammel Leca-pipe der en peisovn har vært montert slik at røykrøret kommer inn på skrå inn på hjørnet av pipen. Lecapipe - spm vedr nytt hull til røykrør. Hei Jeg har fått et bra tilbud på en Dovre CBR, denne skal erstatte en eldre . Beskrivelse på de ulike metoder for rehabilitering av Leca pipe. Vi bruker i dag kjernebor til å ta hull på Leca forings rør, samt følger . Vurdere å benytte samme røkhull som tidligere, eller etablere nytt røkhull i pipen? For lecapipe, leca minipipe, icopalpipe, ISO Kern og shiedel pipe skal det . Vi rehabiliterte sprukket leca-pipe med stålrør til den nette pris av 330- per løpemeter.


Men det ble litt jobb da jeg måtte lage nytt hull til pipa. Hvordan skal jeg få tettet det gamle hullet, og har du gode tips for å lage nytt til den nye ovnen? I løpet av et par timer kan hullet i pipa mures igjen.


Slik reparerer du store hull i veggen - video fra Coop Bygg - Duration: 5:55. Går det å borre mange små hull med glassbor i innerrøret ? Ingen problem med vanlig murbor på Leca/icopal-pipe eller tilsvarende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg